• Hydrogentrykksensoren har blitt tildelt EC-typesertifisering
  • Hydrogentrykksensoren har blitt tildelt EC-typesertifisering

Hydrogentrykksensoren har blitt tildelt EC-typesertifisering

EC typegodkjenning

Nylig bistod det internasjonale uavhengige tredjeparts testings-, inspeksjons- og sertifiseringsorganet TUV Greater China (heretter referert til som "TUV Rheinland") EU-forskriftene (EC) nr. 79 (2009 og (EU) nr. 406/2010, og oppnådde med hell EC-typesertifisering utstedt av samferdselsdepartementet (SNCH).

Sensata Technology er den første produsenten av hydrogenkomponenter assistert av TUV Rhine Greater China som mottar dette sertifikatet.Hu Congxiang, seniorleder for teknologidesign- og utviklingsavdelingen, Li Weiying, daglig leder for TUV Rhine Greater China, Chen Yuanyuan, assisterende daglig leder for Transportation Service deltok på seremonien.

Hu Congxiang sa i sin tale

Takk til TUV Rhein for teknisk støtte, som hjalp Sensata Technology med å fullføre testen og oppnå EC-typesertifiseringen, og ble en av de få produsentene i verden som oppnår full dekning av alle trykksensorer for brenselcellestabel og hydrogenforsyningssystem.Sensata Technology vil i fremtiden benytte seg av sine egne teknologiske fordeler for å fortsette å utdype brenselcellefeltet, følge innovasjon og stadig forbedre og utvide nye sensorapplikasjoner.

Li Weiying sa: "Som en global leder innen virksomhetskritiske sensorer og kontrollere, bruker Sensata Technology sine produkter i systemer som beskytter mennesker og miljø for å forbedre sikkerheten, effektiviteten og komforten til folks liv, med samme filosofi som TUV Rhine. I fremtiden vil TUV Rhein fortsette å styrke samarbeidet med Sensata Technology i fremtiden, og jobbe sammen for å gjøre verden renere, tryggere og mer effektiv."

nyheter-1 (1)

Hydrogengass trykksensor

Hydrogentrykksensor brukes hovedsakelig i hydrogenlagringssystemet til hydrogenenergikjøretøyer.Hydrogenenergi er oppført som hovedløsningen for menneskelig energikrise og miljøforurensning.Med forslaget om målet om "karbontopp og karbonnøytral", vil hydrogenenergikjøretøyer innlede et bredere utviklingsprospekt.

Hydrogentrykksensoren er utviklet basert på moden LFF 4-plattform.Dens mekaniske og elektriske ytelse er stabil og pålitelig, og kvalitetskontroll oppfyller TS 16949-standarden for å sikre produktkonsistens;produktparametere dekker full levetid, fullt temperaturområde og fullt trykkområde, og er preget av lett og liten størrelse.

nyheter-1 (2)

Lite kunnskap

EU-forordningen (EC) nr. 79 / 2009 og (EU) nr. 406 / 2010 er rammedirektivet etablert av Europaparlamentet og rådet for godkjenning av motorkjøretøyer og deres tilhengere, systemer, komponenter og separate tekniske enheter for slike kjøretøy, gjeldende til klasse M og N hydrogendrevne kjøretøyer, inkludert hydrogenkomponenter og hydrogensystemer oppført for klasse M og N motorkjøretøyer, og nye former for hydrogenlagring eller bruk.
Forskriften stiller tekniske krav til hydrogenrelaterte komponenter og kjøretøy for å sikre offentlig sikkerhet og et rent miljø.


Innleggstid: 24. februar 2023